Armaris d'oficina a mida

Si bé una oficina a la llar és una habitació que serveix com un espai de treball i organització, també mereix molt d’amor al departament de disseny. Una oficina personalitzada o fins i tot un espai per a tasques ha de reflectir la personalitat i l’estètica de tota casa. Dit això, una oficina a la llar també pot ser un lloc increïble per fer una declaració audaç, ja sigui que es tracti d’una elecció de pintura de mal humor, un mainell eclèctic davant del gabinet, molts prestatges oberts per mostrar la seva personalitat o simplement la combinació correcta. de textures, colors i materials. Som especialistes en mobles a mida.

Emprar un dissenyador d’armaris talentós garantirà la base adequada perquè la seva visió cobri vida amb consideracions com la ubicació del cablejat elèctric, la mida dels calaixos, els paràmetres de l’espai de treball, la il · luminació i altres característiques importants d’una oficina al llar. Els mobles personalitzats són més que només cadires i sofàs amb el logotip imprès. Apreneu com realment pot aprofitar els mobles d’oficina personalitzables.

L’oficina és més que un lloc on els treballadors registren l’entrada i la sortida. Ha de reflectir la marca, la cultura de l’organització i els treballadors. Si esteu pensant en la decoració de l’oficina, no permeteu que ningú, ni tan sols el gerent de la vostra oficina, s’encarregue d’aquesta tasca si no està degudament capacitat. Requereix una atenció especial i alguns punts crítics a considerar per al mobiliari d’oficina.

Armarios de oficina a medida

Armaris infantils i juvenils a mida

L´habitació d´un nen és un lloc de llibertat i la seva oportunitat de reclamar la seva pròpia independència. En aquests espais se’ls anima a expressar les personalitats individuals. Els Dormitoris i habitacions de joc són els llocs on es construeixen els records de la infància amb germans, germanes i amics de l’escola o del barri.
Un dormitori acollidor que tranquil·litzi i faciliti el somni del fill és una inversió. Tots els pares volen un dormitori on el seu fill realment vulgui anar-se’n al llit! L’hora del conte i les abraçades per dormir són una escena benvinguda a les habitacions de sota.

Ja sigui per divertir-se o descansar, aquests espais segurament obtindran les exclamacions d’alegria i exclamació d’amics i familiars. La millor part és tenir espais a la seva pròpia llar que atreguin i entretinguin els seus fills i els facin aprendre, riure i explorar les seves pròpies personalitats dins de les quatre parets de la seva llar sans i estalvis. Els calaixos esdevenen útils per a la roba, les joguines i els estris escolars dels seus fills. És ideal per organitzar l’habitació d’un nen alhora que permet una accessibilitat total. Quan es tracta de gabinets per a nens, ha d’afegir tancaments suaus per evitar dolor als dits.

Una taula destudi és necessària perquè el seu fill tingui una àrea lliure de distraccions per estudiar. En general, està cobert amb prestatges o calaixos laterals. A més, assegureu-vos que hi hagi una llum incorporada. Es pot integrar un armari petit amb penjadors personalitzats, piles de calaixos i cubicles petits. D’aquesta manera, podeu organitzar la roba del vostre fill. És una solució d’emmagatzematge eficient, que també elimina el desordre a terra. Mobleseltaller.com s’enorgulleix d’ajudar els nostres clients a trobar les opcions que millor s’adaptin a casa i les vides. El nostre bloc comparteix idees de disseny innovadores per a una varietat destils i pressupostos.

Armarios infantiles y juveniles a medida

Armaris de paret a mida

Un armari és un moble bàsic per a qualsevol habitació, de manera que la moda que triïs és una elecció imprescindible. Potser ets un propietari sense fer servir que busca mobles per a l’habitació o potser has superat el teu armari actual i el teu vestit es troba al pis de la teva habitació o llençat sobre una cadira? O és essencialment el moment d’arreglar el teu espai i donar-te un caprici? Qualsevol que sigui el motiu per comprar un nou guarda-roba, saber quin espai tens disponible és crucial per al procés de compra de guarda-roba. Quan sàpiga on ha d’encaixar, pot començar a considerar quin estil desitja.

Si estàs decidint entre armaris encastats o armaris encastats a mida, ets al lloc adequat. Aquestes són les nostres principals raons per les quals els armaris de paret fets a mida són la millor opció per als propietaris que busquen armaris nous per al dormitori. Els armaris independents deixen espai sense utilitzar que podria utilitzar com a emmagatzematge addicional, ja sigui espai fins al sostre o espais està situat. En comparació, els armaris de dormitori a mida estan especialment dissenyats per encaixar més utilitzant cada centímetre despai disponible.

Un altre avantatge dels armaris de paret a mida és que pots dissenyar un espai completament organitzat i personalitzat per a tu. Els nostres interiors flexibles són molt versàtils perquè puguis construir una llar per a tot, des de la teva roba i sabates fins a les bosses i roba de llit. Els prestatges i les baranes es poden reubicar i es poden afegir prestatges addicionals o barres per penjar quan els necessiti. La majoria dels mobles independents, en comparació, no ofereixen aquest nivell de flexibilitat.

Armarios empotrados a medida

Armaris sota escala a mida

En dissenyar casa seva i té espai limitat, una estratègia intel·ligent seria annexar l’espai no utilitzat per allotjar una cuina sota les escales que estalviï espai. Es pregunta com fer servir l’espai sota les escales a casa seva? Amb una mica de creativitat, aquesta àrea d’escala compacta i de vegades incòmoda es pot transformar en una sala d’estar funcional o un espai d’emmagatzematge que us encantarà. Des de rebosts fins a biblioteques, consulteu aquesta llista d’idees úniques d’emmagatzematge en escales que inspiraran el vostre proper projecte de millores per a la llar!

Instal·la alguns prestatges o gabinets, omple’ls amb les teves novel·les favorites i converteix aquest espai incòmode sota les escales en una bella biblioteca petita per a la llar! Aquesta àrea proporciona una solució demmagatzematge de llibres perfecta sense haver de afegir mobles addicionals a altres habitacions. Aquí també podeu desar revistes, àlbums de fotos i jocs de taula! Els calaixos lliscants són una manera fàcil i compacta de maximitzar l’espai d’emmagatzematge de l’escala que, altrament, es desaprofitaria. També brinden una forma d’amagar articles antiestètics, cosa que els fa ideals per a cases més petites que poden no tenir prou espai a l’armari.

Quan converteixes aquest espai d’emmagatzematge sota les escales en un bar, cada hora és hora feliç! Tot el que necessita per a una barra sota les escales és un taulell per barrejar i servir begudes, espai al gabinet per emmagatzemar licors i una mini nevera. Punts de bonificació si pot connectar canonades sota les escales per a una pica. No necessita un gran celler a casa per emmagatzemar la seva col·lecció de vins. Converteixi aquest espai sota les escales en una sala de vins que pugui emmagatzemar i exhibir les ampolles. Amb una mica de feina, aquest espai pot tenir l’atractiu visual d’una important renovació per una fracció del cost. Hi ha diverses maneres de dissenyar la sala de vins de la seva escala, des de caixes reciclades fins a parets de vidre i armaris personalitzats.

Armarios bajo escalera a medida

Armaris sabaters a mida

En cas que els prestatges per a sabates no siguin del vostre gust, considereu una opció de capacitat de cubicle/divisor com a part del marc de l’organitzador del vostre armari. Els cubicles es treuen el calçat de manera fàcil d’assolir i mantenir organitzats. El seu espai de capacitat també es pot utilitzar per a motxilles, carteres i altres possessions que no es pengen. Els organitzadors de sabates personalitzades ofereixen una forma moderna de mantenir totes les sabates perfectament guardades i accessibles. Deixeu que els nostres especialistes aportin un enfocament nou i imaginatiu a les necessitats del seu pla amb aquestes idees personalitzades sobre la capacitat del calçat. Planifiqueu la reunió gratuïta a casa amb un dels nostres creadors avui.

Si esteu buscant una manera d’emmagatzemar diversos parells de sabates sense utilitzar, tingueu en compte que l’emmagatzematge de sabates pot venir en diverses formes diferents. Qualsevol que sigui el mètode que utilitzi dependrà en gran mesura dun parell de factors, a saber, què li agrada fer amb les seves sabates i quant duren certs parells de sabates abans que es desgastin. En qualsevol cas, certs mètodes demmagatzematge de sabates van bé amb certes preferències. Repassem algunes de les opcions, perquè puguis tenir una millor idea del que funciona millor per a tu i les sabates.

Si vostè és el tipus de persona que col · lecciona sabates religiosament i ha de poder veure’ls en tot moment, els prestatges per a sabates en angle són la resposta. Els prestatges per a sabates en angle són increïblement populars i una característica molt desitjada als dissenys d’armaris personalitzats. L’atractiu més gran dels prestatges per a sabates en angle és que et permeten veure més sabates d’una ullada. Combina’ls amb topalls per als dits i obtindràs una configuració d’emmagatzematge de sabates molt atractiva.

Armarios zapateros a medida

Armaris a mida econòmics

Quan hagueu planificat la disposició i el disseny amb les eines de disseny gratuïtes, tindrà una bona idea de quants armaris necessitarà. Això variarà d’un projecte a un altre; haurà de pensar no només en armaris de paret, sinó també en armaris de cantonada i rebosts per organitzar el seu espai de manera eficient. Penseu en les coses que necessita emmagatzemar; per exemple, un joc gran d’estris de cuina gurmet requerirà gabinets grans i profunds, amb una reixeta extraïble. els armaris, especialment els premuntats, són grans i voluminosos; arribaran en un camió gran, de manera que ha d’estar preparat per rebre personalment articles grans i voluminosos.

La instal·lació pot ser complicada, ja que es necessiten molts accessoris precisos per assegurar-los de manera segura a les parets, el pis i el sostre. Llevat que sigui un manetes avançat, deixar la instal·lació a un professional podria ser el camí a seguir. No només es farà bé la feina, sinó que també us estalviarà l’estrès de preguntar-vos si esteu cometent un error. Si decidiu instal·lar els armaris vostè mateix, mentre espera el lliurament, investigueu exactament com fer-ho. i obtingues les eines per fer-ho bé. Anivellar perfectament els seus nous armaris majoristes i cargolar-los de manera segura a les parets, el pis i el sostre són essencials per a lèxit.


La família d’armaris personalitzats de descompte pot ajudar a través del procés de disseny de principi a fi. El millor de tot és que podem fer que el lliurament dʻarmaris de qualitat perfectes sigui fàcil, ràpida i assequible.

Armarios a medida económicos