Armaris cantoners a mida

A Mobleseltaller.com també us oferim la possibilitat de planificar un raconer a mida. Actualment, aquestes construccions de cantonada no es poden implementar al nostre configurador en línia. No obstant això, teniu l’opció de posar-vos en contacte amb el nostre equip d’assessors especialitzats en mobles que poden guiar-lo a través del procés de disseny o podeu utilitzar el nostre configurador en línia per dissenyar 2 aparadors i anotar el desig d’un moble de cantonada a la secció de sol·licituds especials. Ja tens una idea concreta per al teu armari de cantonada? Aleshores, per què no ens envia un esbós? Tingueu en compte: és important que els vostres 2 mobles es puguin connectar per formar un gabinet de cantonada i que els prestatges estiguin a la mateixa altura per trobar-se a la cantonada. Som especialistes en mobles a mida.

A Mobleseltaller.com som experts en la fabricació de mobles a mida i destaquem en la fabricació a mida d’aparadors, buffets i vitrines de tota mena de formes i mides. Des de la nostra formació el 2012, hem creat mobles personalitzats per a més de 35 000 clients lleials. Els nostres enginyosos processos de disseny ens permeten superar les altes expectatives dels nostres clients, que es caracteritzen pels comentaris que rebem, on obtenim una alta puntuació per la nostra qualitat i els nostres serveis. Si esteu buscant un gabinet de cantonada fet a mesura que s’adapti perfectament a la seva llar ambient, comenci amb una de les nostres suggeriments de disseny.

En primer lloc, trobaràs aparadors. No obstant això, en dissenyar dos mobles a joc i fer-nos saber en una sol · licitud especial que voleu una construcció de cantonada, tindrà la paret de la sala d’estar adequada amb aquest alguna cosa especial en molt poc temps. Els nostres suggeriments de disseny reflecteixen la diversitat de lestils de decoració més populars. Per tant, trobareu models simples i mostres inusuals que ara pot adaptar a les seves pròpies idees. Veureu ràpidament que el nostre configurador pot fer molt més que simplement determinar lalçada i lample. Amb Mobleseltaller.com crees una peça única feta per a l’eternitat i dissenyada exactament pel teu entorn de vida.

Armarios esquineros a medida

Armaris raconers juvenils

Si us preocupa que el vostre jove no estigui llegint prou, animeu-lo amb una prestatgeria de cantonada per a joves. Divertits i juganers, els encantarà tenir el seu propi espai per guardar els llibres favorits. A més, la forma de la cantonada estalviarà espai, perfecte si el dormitori o la sala de jocs del vostre fill és més petit. No només ha dutilitzar una prestatgeria per a llibres, també: els prestatges poden proporcionar un valuós espai demmagatzematge per jugar coses. Hem seleccionat algunes de les millors prestatgeries d’armaris de cantonada de joventut. Trieu entre blanc o gris amb aquesta prestatgeria, que mesura cinquanta-quatre polzades d’alt. S’ancora a la paret amb suports regulables per donar-te tranquil·litat. Encara millor, els prestatges oberts crearan la il·lusió de més espai.

Aquesta prestatgeria està disponible en tres acabats: gris/blanc, fusta natural/blanc i blanc amb detalls colorits. Té sis compartiments i ve amb tres calaixos amb ranures per a caixes. S’hi inclou un dispositiu de restricció contra bolcades per seguretat. La capacitat màxima de pes és de 66 lliures. Si el vostre fill té moltes joguines, aquesta prestatgeria de cantonada és una excel·lent opció. Les ranures més grans al centre s’adaptaran a nines i carrets de joguina, mentre que les ranures de caixa a banda i banda mantindran les coses ordenades. Com que hi ha tres colors per triar, pots optar per un aspecte modern i minimalista o una mica més brillant.

Amb una mica més de vint-i-dues polzades d’amplada, aquesta prestatgeria és d’un color gris elegant que combinarà amb la majoria dels esquemes de decoració. Compte amb sis cubicles, tres prestatges en angle i un prestatge gran obert a la part superior. En general, pesa aproximadament 59 lliures. Resistent als raigs, aquesta llibreria funcionarà tan bé com un gabinet demmagatzematge. Té sis compartiments quadrats i tres triangulars juntament amb tres caixes demmagatzematge addicionals. Cada ranura té una mida generosa perquè no s’aixafi res quan es guardi.

Armarios rinconeros juveniles

Armaris cantoners dormitori

Ben emprats, els racons dels dormitoris poden desbloquejar precioses polzades quadrades que compten per a l’emmagatzematge i lestil. Des de sostres inclinats fins a petites esquerdes, parets independents i racons elevats, tot el que cal és una mica d’imaginació per trobar l’armari perfecte per a aquest racó de dormitori en particular. Si heu anhelat més espai d’emmagatzematge al dormitori, aquest resum d’idees us hauria de servir bé. Convertiu el vostre dormitori en un refugi d’emmagatzematge amb aquests dissenys útils. En aquest dormitori nàutic, les unitats demmagatzematge blanques altes de dos pisos flanquegen el llit. Les unitats compleixen una funció doble, servint com a taules de nit convenients mentre brinden una volta d’emmagatzematge alta i profunda per a l’ocupant de l’habitació.

Un sostre inclinat és l´excusa perfecta per crear una paret d´armari inclinada, amb compartiments a diverses altures. Aquest dormitori maximitza l’espai sota l’extrem inferior del sostre inclinat amb armaris camuflats que es fonen amb la paret. Els armaris, cadascun d’una alçada diferent, són ideals per organitzar l’emmagatzematge en ordre descendent de mida. Creeu armaris de dues vies per maximitzar una cantonada buida. En incorporar la simetria, pot conjurar una sensació de forma i ordre, sense aclaparar el seu espai amb emmagatzematge pesat. En aquesta habitació, els armaris en forma de L adornen una cantonada sense fer servir, complementant-se entre si amb pantalles d’imatges especulars.

Justifiqueu a la perfecció un lloc descuidat encaixant en un armari de cantonada triangular amb prestatges. Una unitat com aquesta pot arrodonir una habitació, domar les línies i suavitzar les vores, mentre actua com un petit port d’emmagatzematge. Aquesta unitat de cantonada de fusta envellida és una combinació intel·ligent d’armaris a la part inferior i prestatges oberts a la part superior. Serveix com a plataforma per a curiositats i peces d’exhibició, alhora que reserva espai per a l’emmagatzematge darrere de portes tancades. Un armari de cantonada alt pot augmentar enormement el seu emmagatzematge i pot ser una addició estètica al vostre dormitori. Considereu afegir calaixos a la part inferior per tenir una mica de varietat. Pinteu la unitat del mateix color que les parets per difuminar els contorns. D’aquesta manera, no t’hauràs de preocupar que l’armari faci que la teva habitació sembli més petita o interfereixi amb la teva decoració, per això Mobleseltaller.com és la millor opció.

Armarios esquineros dormitorio

Armaris cantoners barats econòmics

Els principals beneficis de triar un armari de cantonada són la funcionalitat i el disseny. Obtindreu un espai d’emmagatzematge addicional per a allò essencial i donarà a la vostra cuina un aspecte modern en el procés. Els armaris de cantonada donen un aspecte uniforme a la cuina i permeten un ús creatiu de l’espai.
Més de 10 anys dexperiència en la fabricació Fàbrica. Gabinets de cantonada assequibles i de qualitat. Destacats per un disseny i fabricació personalitzats, subministrem tot tipus de gabinets de cantonada tant per a propietaris de vivendes com per a projectes residencials. Diferent al mobiliari estàndard.

És vital establir un pressupost perquè pugueu començar a buscar l’armari perfecte. En triar un límit específic per a la quantitat que està disposat o pot gastar, pot reduir les opcions pel que fa al disseny i els materials. Hi ha dos components principals amb què pots jugar, ja que les dimensions solen ser un aspecte força estricte.
A continuació, dediqueu un temps a pensar per què us agradaria utilitzar el gabinet de la cantonada. Necessites guardar plats o pots? Aleshores, les safates en lloc dels prestatges poden ser la millor opció. El que vols emmagatzemar és pesat? Aleshores, els gabinets penjolls poden no ser una bona idea, de manera que és possible que vulgueu buscar gabinets baixos. Necessiteu tant emmagatzematge com pugueu obtenir? Un gabinet de cantonada alt pot ser perfecte aleshores.
Primer heu de considerar la vostra pròpia situació, i després les opcions disponibles es tornaran més clares.

Relacionat amb el punt anterior, determina materials i quantitats pel que fa a les teves necessitats. Mireu cap a materials més duradors si espereu tractaments durs per als seus taulells. Penseu abans d’escollir marbre o materials similars si tendeix a ratllar les superfícies amb ganivets o altres objectes esmolats. Considereu les qualitats estètiques del gabinet, com encaixa amb la resta dels gabinets de cantonada dels mobles. El seu gabinet de cant es veurà així. A continuació, confirmeu la vostra idea amb el proveïdor. Informeu-vos sobre la disponibilitat del seu disseny i els materials escollits i espereu una resposta perquè puguem proporcionar gabinets de bona qualitat a preus econòmics. Fins i tot els pots demanar una opinió o recomanació.

Armarios esquineros baratos económicos

Armaris raconers de saló

Els nostres gabinets de cantonada per a sala d’estar són ideals per afegir emmagatzematge essencial i espai d’exhibició a les seves àrees d’estar sense haver d’ocupar massa espai al pis en el procés. Produïts 100% de fusta massissa, aquests gabinets de cantonada són el toc final perfecte, brindant-li espai per emmagatzemar els seus adorns favorits o fotografies amb espai d’armari disponible, dissenyats hàbilment amb juntes de cua de milà i complementats amb audaços manetes quadrades negres o metàl·liques corbes . Tots els nostres gabinets de cantonada tenen un acabat lacat per realçar el gra natural dins del material, a més d’enfortir les superfícies per facilitar-ne el manteniment. Exploreu una varietat d’estils diferents, inclosos rústics i moderns, per assegurar-vos que esteu optant pel gabinet de cantonada adequat que s’adapti perfectament a casa vostra.

Per aprofitar al màxim l’espai que teniu i mantenir els vostres interiors fluids, heu d’invertir en mobles d’alta qualitat que afegeixin practicitat i estil a l’habitació. Un dels espais més passats per alt quan es tracta de construir una decoració impressionant per a la casa és la cantonada. No obstant això, és possible que se sorprengui de com poden ser d’efectius si estan ben dissenyats. Aquí hi ha deu idees de cantonades de sala d’estar per al 2022 que us ajudaran a aprofitar al màxim la seva àrea. Tenir una prestatgeria a mida feta per encaixar perfectament en una cantonada de la sala d’estar és una excel·lent manera d’animar un espai monòton. Depenent del teu estil i gust, pots aconseguir un de pis a sostre, un de mida regular o un flotant. Per aconseguir un aspecte més harmoniós i sofisticat, pinta la llibreria del mateix color que les parets del teu saló.

Les prestatgeries de la sala d’estar són una manera excel·lent d’omplir un racó buit amb emmagatzematge addicional o espai d’exhibició. Els prestatges flotants fan una declaració i són alhora funcionals i atractius. També és una solució més rendible que les unitats demmagatzematge completament tancades i és especialment útil en llocs petits. Aquí hi ha algunes idees de prestatges de la cantonada de la sala d’estar que ens van encantar i creiem que també seran útils per a vostè. La feina des de casa ens va prendre per sorpresa, i la majoria de les persones esperen que continuï creixent. Com que quedar-se a casa ha reemplaçat a sortir, aquesta és loportunitat ideal per configurar una estació de treball en aquesta àrea no utilitzada de la seva sala destar. En incorporar estructures ben pensades, podeu fer que sigui còmode treballar i maximitzar l’espai.

Armarios rinconeros de salón

Armaris raconers corbs

El Gabinets de cantonada corbs és un moble cantoner molt utilitzat en el disseny de cuines. Compte amb un disseny de porta plegable compost per 2 portes, connectades amb una frontissa articulada. Les portes s’obren i permeten que quedin planes, o gairebé planes, sobre el costat amb frontisses. Venen en moltes mides, els més estàndard són 33”, 36” i 39” i es poden obrir amb frontisses a la dreta oa l’esquerra. Els gabinets Gabinets de cantonada corbs més grans tenen obertures més amples, cosa que millora l’accessibilitat a l’interior i els més petits tindran el contrari, així que tingueu-ho en compte en planificar. La cantonada base estàndard generalment està equipada amb un prestatge ajustable a linterior, segons el fabricant del gabinet. les empreses també afegeixen lopció dafegir més prestatges en lepapa de disseny per un càrrec addicional, que és una excel lent opció dactualització de menor cost a considerar.

Els prestatges interiors ofereixen una capacitat de pes molt agradable per a articles més pesats. La majoria de les persones poden recordar la primera vegada que van tenir loportunitat dexperimentar els calaixos de cantonada en persona, és un moment que mai oblidaran. Els calaixos de cantonada desafien a pensar com es pot i cal utilitzar un racó en una cuina, perquè són molt innovadors. Els calaixos bàsics de cantonada generalment vénen en una configuració de 3 calaixos, les mides inclouen 36 “i 42”. Brinden una experiència ergonòmica increïble, ideal per envellir al lloc, i estan equipats amb una gran capacitat d’emmagatzematge. Estan al punt de preu més alt, a causa de la increïble quantitat de treball i cost de materials per construir-los, així que tingueu-ho en compte quan estableixi la seva assignació de gabinets.

Una altra raó per utilitzar una cantonada buida és obtenir un banc de calaixos més gran, sovint reservat per a olles i paelles. Encara que això sembla contraproduent per tancar lespai per guanyar més en altres llocs, pot funcionar. Això sol ser més comú en els plans de disseny més petits, però no s’hi limita. Si el dissenyador del vostre gabinet suggereix buidar una cantonada, escolteu-lo, ja que hi pot haver grans avantatges en fer-ho. Si vostè és del tipus que no pot suportar tenir un espai sense utilitzar, que és completament inaccessible, no considereu aquesta opció. Treballeu amb un dissenyador professional de gabinets de cuina perquè us ajudi a planificar les vostres necessitats i pressupost.

Armarios rinconeros curvos