Armaris sota Escala a mida

Els armaris sota escala personalitzats per col·locar sota les escales per allotjar rentadora/assecadora, articles de neteja i alguns altres articles. L’emmagatzematge es construirà amb fusta i idealment contindrà alguns calaixos profunds, un espai per a una rentadora integrada, prestatges integrats per emmagatzemar productes de neteja, sabates, etc. Atès que això és part del nostre passadís, lemmagatzematge no pot abastar tot escala i ha de deixar alguna cosa suau per mantenir la sensació despai obert. Cada llar pot fer servir més espai d’emmagatzematge. 

Afortunadament, l’espai sovint descuidat sota una escala proporciona un lloc ideal per calaixos i armaris. Aquest exemple elegant d’emmagatzematge sota l’escala, construït per Mobleseltaller.com, ofereix un espai discret per guardar sabates i altres articles. Amb els seus detalls simples, no tindria idea que hi ha emmagatzematge amagat darrere de la paret.

Si les escales són a prop de la cuina, convertiu l’espai amb prestatges, calaixos i armaris fets a mida. Aquest és un ús brillant de lespai i amplia la mida de la seva cuina en general. Mobles personalitzats perfectes sota les escales a mida. Qui hauria pensat que podries tenir armaris sota les escales? Utilitza les idees demmagatzematge sota les escales i els mobles extraïbles són una excel lent manera dutilitzar lespai sota les escales.

Aquests armaris es poden fabricar a mida. La majoria de nosaltres anhelem un dormitori addicional o una àrea per tenir una oficina a casa, aquesta és una excel lent manera daconseguir loficina o el racó destudi quan lespai és limitat. Mobleseltaller.com pot construir armaris personalitzats perquè encaixin perfectament al racó. Les prestatgeries sobre l’escriptori afegeixen aquest emmagatzematge addicional novament per a documents i llibres.

Armarios bajo escalera a medida

Armaris sota Escala Econòmics

Si ets com la majoria de les persones, no importa com de gran sigui casa teva, mai hi ha prou espai demmagatzematge. Utilitzar lespai mort sota les escales pot ser una gran solució. Si està buscant una solució demmagatzematge intel ligent i té una escala de forma estàndard, pot estalviar diners comprant unitats individuals llistes per utilitzar duna companyia com Armaris intel ligents. Després, un fuster podrà instal·lar-los per vostè, com ho faria amb les unitats de cuina, i fer que es vegin a mida.

Dit això, comprar unitats llestes per utilitzar daquesta manera podria no ser la millor idea, especialment si la mida o la forma de la seva escala difereixen de la norma. Val la pena comparar les opcions, però és possible que descobriu que un sistema a mida és més rendible, ja que us permetrà utilitzar cada centímetre d’espai que tingueu. No importa com de petita o grandiosa sigui la seva escala, estem per ajudar-lo a aprofitar al màxim el seu espai potencialment desaprofitat. Els nostres dissenyadors i artesans treballaran amb tu per crear els armaris per al teu espai sota les escales que sempre has desitjat, comptem amb preus econòmics, posa’t en contacte amb nosaltres.

Els armaris sota l’escala li podrien resultar molt útil, com sabater, llibreria, vestidor entre etc, per això Mobleseltaller.com aquesta per ajudar-lo a dissenyar el moble ideal, una empresa amb anys d’experiència dedicada als seus clients, sempre innovant. Si esteu buscant consells o inspiració quan es tracta d’emmagatzematge sota les escales, sol·liciteu un fullet gratuït, localitzeu la vostra botiga d’exposició més propera o reserveu la vostra visita de disseny gratuïta amb un dels nostres professionals.

Armarios bajo escalera económicos

Disseny fabricació i muntatge d'Armaris sota Escala

Necessiteu espai d’emmagatzematge addicional? És possible que ja el tinguis just a sota teu! Els constructors rarament utilitzen l’espai sota una escala; és molt més fàcil simplement encastar que fer extraccions personalitzades. Però pots recuperar aquest espai desaprofitat en un parell de caps de setmana. Vaig construir tres calaixos per guardar de tot, des de sabates fins abrics i motxilles. Podeu personalitzar aquest disseny per obtenir el tipus despai demmagatzematge que necessita. Aquest és un gran projecte per maximitzar qualsevol espai mort que pugui tenir sota una escala.

Els calaixos d’emmagatzematge es poden utilitzar per a sabates, barrets, bosses… o qualsevol altra cosa! Les instruccions aquí es basen en la configuració de casa meva, pot ser diferent per a diferents espais. L’avantatge d’aquest sistema és que es pot adaptar a qualsevol espai sota les escales, fins i tot inclou calaixos molt més alts per a articles més grans, com ara un penjador! Un disseny ben pensat és clau per a una implementació sense problemes. És molt fàcil caure al parany de ‘dissenyar sobre la marxa’, però això fa que la implementació sigui molt més llarga i pot ser arriscat si es troba amb algun problema imprevist que identificaria un disseny sòlid.

No hi ha cap raó per la qual no puguis dibuixar a mà el teu disseny amb llapis i paper, dibuixar-ho tot a l’escala exacta i prendre mesures del model una vegada que s’ha dibuixat. Trobar una manera de mostrar la seva extensa col·lecció de vins fins és sovint un desafiament. Per què no transformar aquest espai desaprofitat sota la seva escala en una àrea d’emmagatzematge de vi que aturi l’espectacle? Això deixarà bocabadats els teus convidats al proper sopar. Fins i tot podeu anar un pas més enllà i tenir refrigeradors personalitzats amb temperatura controlada i il·luminació LED. La nostra empresa et guiarà per triar el millor disseny que tinguis al cap, comptem amb professionals capacitats.

Diseño fabriación y montaje de Armarios bajo escalera

Avantatges d'un Armari sota Escala

Segons la nostra experiència, hem descobert que realment no hi ha excés d’emmagatzematge. De fet, sovint se’ns demana que ideem formes innovadores d’ajudar els clients a crear més opcions d’emmagatzematge. Una manera molt popular de generar espai addicional és fer servir l’espai sota l’escala. Els armaris a mida sempre és una opció fantàstica, ja que funciona amb casa seva, no al seu voltant. També permet aprofitar al màxim cada centímetre de l’espai disponible, cosa que és especialment útil quan es treballa amb escales. Mobleseltaller.com seria la millor opció.

La necessitat d’ordenar sol ser una de les raons principals per les quals les persones comencen a considerar els avantatges de l’emmagatzematge sota les escales. Depenent de l’espai disponible, pots crear un mini guarda-roba amb una barreja de calaixos i armaris. Això us permetrà acomiadar-se de les sabates escampades pel vestíbul d’entrada o dels abrics penjats a la barana. Si ets un lector o fanàtic del cinema, és possible que necessitis un lloc per emmagatzemar aquests articles. O, si teniu petits a la casa, és possible que necessiteu un espai addicional per guardar joguines. Si prefereixes fer un pas més i ser més creatiu amb aquest espai, llavors l’armari a mida sota escala, és una excel·lent opció i et pot ajudar amb això. Des d’un racó de lectura fins a una mini sala d’estar per als nens, podeu crear solucions que s’adaptin exactament als vostres requisits.

Amb l’emmagatzematge a mida de Mobleseltaller.com, podràs garantir que és increïble i és completament del teu gust. Si sou fanàtics de la decoració moderna de la llar, podeu optar per elegants calaixos d’alliberament tàctil. O, si preferiu una sensació més tradicional, podeu triar un disseny que encaixi amb això amb elegants manetes de les portes. Un altre benefici de lemmagatzematge personalitzat és que pot treballar amb els fusters per crear un disseny que funcioni per a vostè i els seus requisits demmagatzematge. Sigui quin sigui el teu estil, els armaris a mida són la millor opció.

Ventajas de un Armario bajo escalera

Opcions d'emmagatzematge als armaris sota escala

Si teniu prou inclinació a la seva escala per proporcionar espai lliure per al cap per a una porta de mida completa, llavors considereu una mica fora del comú i feu una àrea de te amagada sota les escales. Aquesta idea emmagatzema petits aparells elèctrics, caixes i ingredients i, en general, coses molestes que abarroten els serveis, tot en una mini habitació ordenada amb molt d’espai als calaixos, mentre deixa un armari d’emmagatzematge a l’àrea més petita de banda. És una funció dentreteniment ideal. Si teniu un fuster local de confiança, aquesta és una opció de mobles perfecta per maximitzar el seu espai demmagatzematge, especialment si el seu passadís sol estar ple de sabates i coses per lestil.

L’exterior de cada unitat es fon meravellosament amb la resta de la decoració i amaga prestatges súper convenients fins a l’angle superior sense desaprofitar espai. També podeu comprar algunes caixes d’emmagatzematge o petites cistelles per guardar coses o fins i tot un riel per penjar abrics al més alt. Per a llars que tenen molt espai per jugar, crear una àrea mixta sota l’escala pot ser una manera excel·lent d’afegir una mica de practicitat. Aquesta idea funciona com un espai de passadís per a botes i abrics, així com un espai demmagatzematge informal. Les cistelles plenes de coses i objectes al final són ideals per emmagatzemar el desordre, però també afegeixen molt estèticament, per la qual cosa realment se sumen a l’espai. el millor armari que s’adapti a les vostres necessitats

Ens encanta que aquesta casa utilitza l’espai sota l’escala per a tres idees d’emmagatzematge diferents. Els seients de banc són una gran addició pràctica per a un passadís i també deixen espai per a prestatgeries de paret i il·luminació a dalt per maximitzar cada centímetre despai. Després tenen l’armari d’emmagatzematge al medi que no necessàriament ha de ser de longitud completa, de manera que funciona molt bé aquí. Finalment, fer servir la zona de sota l’escala per a prestatgeries significa que pot afegir un estil addicional i treballar a la mateixa cantonada amb emmagatzematge obert. Geni! Quan es tracta de l’angle incòmode més avall, un boteller és una mica de geni. La forma que requereixen és molt adequada per utilitzar aquesta cantonada fins al racó i també es veu molt impressionant. També hem vist alguns exemples divins d’instal·lar una nevera de begudes sota les escales, cosa que constitueix una opció avançada per a l’entreteniment.

Opciones de almacenaje en los Armarios bajo escalera

Tipus d'armaris sota Escala

Si bé hi ha guarda-robes, armaris i prestatges per guardar la roba, accessoris i subministraments, amb prou feines els llocs són suficients després d’un cert període per mantenir tots els articles ben col·locats i organitzats. En lloc de comprar nou espai demmagatzematge, no és prudent utilitzar làrea que ja està disponible a casa i que és de fàcil accés? L’espai sota l’escala s’ignora principalment, ja que no el visualitzem fàcilment com una possible opció d’emmagatzematge, i molts dels propietaris el deixen descuidat, sense adonar-se de com pot ser d’utilitat. Als coneixedors del vi els agradaria convertir aquest lloc en un celler afegint bastidors de fusta en una configuració vertical o horitzontal. Podeu organitzar les elegants ampolles de vi juntament amb pintes, gots i altres recipients. Si l’espai té una mida decent, podeu afegir una taula de bar i algunes cadires altes o tamborets. Afegiu un llum simple però duradora i estarà llest per a aquest mini-bar.

Els aficionats ja no s’hauran de preocupar pel seu desbordant estoc de llibres. Les prestatgeries com el simple prestatge de fusta sota l’escala poden mantenir els llibres valuosos segurs i protegits. La idea és beneficiosa per emmagatzemar llibres col·leccionables i d’edició limitada per mantenir-los fora de perill de l’atac dels àcars i la pols. Afegiu una porta o coberta de vidre per al prestatge, de manera que les pàgines no es tornin grogues a causa de l’exposició no desitjada a l’aire. Des de joies valuoses fins a documents comercials, des de diners en efectiu fins a relíquies familiars: és possible mantenir els seus articles valuosos i confidencials fora de perill de robatoris amb els calaixos incorporats. sota l’escala. Si bé els seus articles personals es poden mantenir segurs amb el mecanisme de bloqueig dels calaixos, això també lajuda a trobar les coses a labast de la mà quan les necessita.

Per exemple, quan es dirigeix ​​a la feina, podeu obrir els calaixos immediatament i accedir als fitxers o carpetes importants, que podria perdre si els guarda en un altre lloc. Podeu col·locar un sabater sota les escales. És una gran oportunitat per exhibir la seva col·lecció de sabates elegants i d’ús diari en un prestatge espaiós per a sabates o en un lloc d’emmagatzematge en lloc d’abarrotar-los. Podeu organitzar-los segons la freqüència d’ús o tipus, com sandàlies, talons, botes, bombes, i més. Aconsegueix un bonic sabater o crea un armari amb portes de vidre per mantenir allunyat la pols, i les teves sabates estaran protegides contra.

Tipos de armarios bajo escalera