Tant si heu comprat la vostra nova casa per sempre, com si heu comprat el vostre primer pis o només heu de renovar el vostre espai actual, hi ha molts consells i trucs interiors que podeu utilitzar per organitzar el vostre espai.

Necessitar ajuda? Fes un cop d’ull als nostres consells d’interior per organitzar la teva llar i fer-la sentir com una casa funcional i acollidora.

Desfer-te de les coses que no necessites

Ara, probablement Mobles el Taller ja t’ho ha dit, però el primer dels nostres consells d’interior és probablement la manera més fàcil d’organitzar la teva llar. Si no té un propòsit, no l’estimes ni el necessites, i està ocupant espai, probablement no val la pena mantenir-lo.

Assegureu-vos que tot tingui casa.

Quan es tracta de consells d’interior, aquest és important. Cada element decoratiu i no decoratiu de la casa necessita un lloc que pugui anomenar casa. Una bona manera d’aconseguir-ho és assegurar-vos que teniu prou emmagatzematge per emmagatzemar les coses que necessiteu. Tenir armaris d’emmagatzematge fets a mida per adaptar-se a l’espai de la teva llar t’asseguraràs que hi hagi prou prestatgeries i armaris per a tots els teus articles. Per a articles més petits, utilitzeu cistelles o caixes agradables de fusta o cobertes de lli per mantenir les coses ordenades i assegureu-vos d’emmagatzemar articles semblants junts.

 

Busqueu mobles més grans per decorar una habitació

El tercer de la nostra llista de consells per a l’interior es tracta d’utilitzar mobles més grans per fer una declaració a una habitació, en lloc d’omplir l’espai amb molta decoració petita. Una sala d’estar clàssica o una bonica unitat d’entreteniment de roure en una sala d’estar, o una impressionant taula de menjador de fusta de noguera a la zona de menjador i obre un espai que els articles més petits farien semblar desordenat. Tenir menys articles per aspirar-hii pols al voltant també significa que la neteja serà menys complicada!

Les fustes clares com el roure sempre donen un aspecte relaxat i brillant.

Combinant-lo amb blancs i tons neutres, crea la sensació d’un interior fresc, lleuger i espaiós.

Tant si simplement opteu per un toc de fusta com una prestatgeria flotant o una cuina totalment de roure com la imatge següent, és un aspecte en el qual sempre us sentireu com a casa.

Gaudeix de la creativitat introduint fusta al teu espai. Considera i diverteix-te amb com pots dissenyar una peça que reflecteixi tant l’estil com la funció.

 

Opteu per Portes per amagar coses darrere.

Tots aquests consells interiors són per fer-te la vida molt més fàcil i, tot i que aquest pot semblar una mica d’engany, és utilitzat i recomanat per tots els millors estilistes d’interiors. Si teniu moltes coses que no voleu exposades (com ara paperassa, jocs d’ordinador i llibres de receptes antics), busqueu mobles amb portes. Tot i que us suggerim que intenteu mantenir-lo organitzat darrere de les portes, la realitat és que la vostra casa és per viure-hi, i els vostres dispositius electrònics i factures hi són per funció, no per estètica. Com diuen: fora de la vista, fora de la ment!

Crear una juxtaposició ben pensada afegint tons de fusta a materials contrastats de colors o textura és una bona manera de donar equilibri al vostre espai.

Les fustes combinades amb interiors lluminosos, proporcionen la sensació d’amplitud, criden l’atenció sobre les belles característiques del disseny i afegeixen una sensació de calidesa a la llar.

Ens encanta l’ús del roure clar en aquesta cuina blanca i la manera com complementa perfectament la paleta d’altres blanques. Simplement afegint un prestatge de fusta elegant i alguns frontals d’armari inferiors, s’ha creat una bonica juxtaposició de materials i wa-la, tens aquesta meravellosa calidesa de fusta.

Fes que els teus mobles funcionin més.

Si necessiteu emmagatzematge per a un pis petit o espai per treballar, podeu fer que gairebé tots els vostres mobles treballin més. L’espai d’emmagatzematge es pot integrar en gairebé qualsevol element de moble fet a mida, com ara armaris, llits (capçals i bases), bancs i taules de centre. Si voleu saber si l’emmagatzematge es pot incorporar a un moble en particular, demaneu-ho!

Lluitant per decidir entre pedra o fusta, per què no fer les dues coses?! La cruesa de la fusta complementa el luxe de la pedra de manera tan elegant, cada vegada.

Afegir una fusta mínima de vegades pot ser tot el que necessiteu per augmentar la calor a la vostra cuina. Recentment hem acabat un projecte on hem incorporat la taula de menjar de nous al banc de l’illa i aquesta mica de fusta a l’espai acaba de marcar la diferència. Potser considereu-ho com una opció quan esteu dissenyant la vostra cuina, ja que podeu afegir un toc tan únic que complementarà l’arquitectura interior de la vostra llar.

Aquest serà un espai que us encantarà compartir el vostre esmorzar del matí, perquè està construït tenint en compte el vostre estil de vida.

 

Utilitzeu la paret per a l’espai.

Aquest pot ser un dels consells interiors més passats per alt, però és increïblement efectiu per ajudar a organitzar el vostre espai. Aprofiteu l’espai de la paret de casa vostra. Les prestatgeries flotants es poden instal·lar al llarg de les parets i a les cantonades de gairebé totes les habitacions de la casa. Penseu en els espais per sobre del llit, per sobre dels bancs de la cuina i per sobre del vàter. Perquè les parets funcionin encara més, es poden afegir ganxos als passadissos per penjar claus, barrets i abrics, mentre que els ganxos del dormitori seran útils per a bufandes, cinturons i corbates. Aquests es poden penjar de la part posterior de les portes dels dormitoris o dins dels armaris per mantenir-los fora de la vista.

 

El benefici més evident d’utilitzar fusta reciclada és que és ecològic i sostenible. En primer lloc, estem utilitzant el que ja existeix i, per tant, prenent mesures per contrarestar la desforestació. En general, la fusta contribueix a la reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle mitjançant l’emmagatzematge de carboni. La fusta reciclada beneficia el medi ambient en continuar emmagatzemant carboni després de ser reutilitzada. A més, la fusta reciclada és un estalvi d’energia. Es necessita més energia per collir, transportar i assecar una nova peça de fusta que per restaurar la fusta reciclada.

 

Pot ser una sorpresa, però, sí, la fusta reciclada és realment més forta que una nova peça de fusta. Per què? Amb el pas del temps, la fusta reciclada està exposada a una varietat de condicions de temperatura i clima, la qual cosa fa que s’expandeixi i es contrau. Aquesta exposició elimina l’excés d’humitat i asseca la fusta, fent-la robusta i duradora.

Cada cop que veig una gran finestra emmarcada amb un seient de banc de fusta, em dóna els càlids borrosos! T’imagines assegut allà prenent un got de vermell i gaudint d’un bon llibre! Podeu suavitzar-lo amb una tapisseria personalitzada de seients, coixins o fins i tot amb la vostra ovella preferida!

 

A més… és una altra opció fantàstica per a l’emmagatzematge, i qui no ho necessita?

Només assegureu-vos de fer-lo prou ample per adaptar-vos còmodament al vostre gust!

Tens una casa que tingui alguns racons peculiars? Potser l’has comprat així o els has afegit per donar un toc d’interès. Sigui com sigui, considereu emmarcar les parets interiors amb una fusta que complementi el vostre espai.

Ens encanta com es va fer això a l’entrada. Ha transformat completament l’espai, i molt menys és un exemple de juxtaposició de materials feta excepcionalment bé.

Pots construir un armari de passadís o pots crear una obra mestra absoluta! Tingueu en compte les diferents habilitats que teniu quan feu servir un material tan versàtil com la fusta. Aquest detall frontal de la porta estriada és una manera tan impressionant de fer una característica d’alguna cosa que pot ser habitualment mundana. Podeu jugar amb l’amplada de les estriades per crear un aspecte completament diferent. Més a prop seria menys atrevit, però molt intel·ligent i discret.