Sabíeu que l’individu normal passa un llarg temps de la seva vida dormint? Molt de temps, pot ser molt de temps per passar d’una vegada, així que val la pena invertir en un espai segur on relaxar-se còmodament i recuperar-se després d’un llarg dia difícil.

Gairebé cada component d’un llit influeix en el vostre descans. Tant si es tracta d’un marc de llit inestable, d’un que fa sorolls o, de fet, d’un que viatja amb rodes durant la nit, val la pena invertir tanta energia com estàs fent per obtenir un gran coixí per dormir, com ho estàs fent en un sistema convencional.

Hem fet una investigació àmplia i hem obtingut uns quants plans d’esquema de 4 llits que no són com si fossin forts i duradors, però que val la pena imaginar-nos gairebé! Som experts en mobles a mida a Barcelona i provincia.

Començant bé i fort amb aquesta bellesa!

 

En primer lloc, l’alçada del llit és important! Els marcs de llit baixos poden ajudar a fer que una habitació se senti més espaiosa que un llit més alt. Aquest disseny es basa en aquesta amplitud de moltes maneres, amb el seu disseny inferior i el material de fusta horitzontal per allargar l’habitació. La fusta massissa és un gran acabat per ajudar en un ambient de dormitori ampli, ja que el gra de fusta sempre es pot utilitzar per manipular l’ull.

També situat sobre un sòcol curt com a base, aquest marc de llit sembla flotar. Amb més espai sota el marc, aquesta base torna a ajudar a una obertura addicional i un aspecte lleuger. Aquest no només és un disseny luxós i sofisticat, sinó que també ofereix un avantatge addicional… És IDEAL per a la neteja, ja que l’aspiradora pot entrar i per sota! Si no suporteu l’acumulació de pols en llocs de difícil accés, sempre és una bona idea tenir en compte la neteja del marc del llit.

 

Artístic i sofisticat, aquest marc de llit és delicat, però molt cridaner. Compost per potes de fusta tornejada massissa, aquest disseny de bon gust crida el luxe. Un altre exemple d’un disseny baix, que ajudarà a l’amplitud, mentre que el detall de la cama rodona ajuda a millorar aquest ambient relaxant.

La il·luminació natural és sovint un element defensat en molts plànols de dormitoris. Aquest disseny i execució artístics col·laboraran sense esforç amb la il·luminació natural, ja que es formaran siluetes progressives a mesura que evolucioni el dia. Un disseny realment refrescant, ja que aquesta base mai mostrarà una presència idèntica amb una bona il·luminació natural. Sens dubte, un llit del qual mai voldríeu sortir i sempre voldríeu tornar cada dia.
Les ombres realment poden elevar moltes qualitats i característiques dels mobles. El dormitori és una zona on realment podeu jugar amb aquesta idea i utilitzar-la al vostre avantatge. Per què no saltar a un disseny de marc de llit similar a aquest esplendor!

 

Rústic i encantador, aquest marc de llit millora la practicitat. Un prestatge personalitzat afegit al peu de la base ofereix un lloc per emmagatzemar llibres, mantes i altres objectes personals, alhora que funciona com un còmode banc per seure (o per tirar-hi tota la roba quan ets massa mandrós). allunyar-los…).

Defensant les tècniques tradicionals de fusteria, aquesta prestatgeria mostra una bonica unió de cua de milano. Amb l’ajuda de la direcció del material de la fusta, l’ull s’atreu inconscientment a aquest detall. Una gran tècnica i un clar exemple de com les tècniques de fusteria es poden utilitzar artísticament.

La unió de cua de milano és una de les nostres unions més utilitzades aquí al taller i amb dissenyadors i artesans interns a la mà, podem parlar de totes les opcions per elevar el vostre disseny i també incloure algunes característiques artístiques.

 

No compreu un llit més gran del que necessiteu.

Això gairebé no cal dir-ho, però baixar d’un llit de mida gran a un llit de mida petita pot fer meravelles per l’aspecte d’un espai petit. Per no parlar, un llit més petit pot fer que un dormitori sigui molt més funcional. Especialment per a les habitacions dels nens, utilitzar un llit individual obre un gran nombre de possibilitats sobre com podeu utilitzar la resta de l’espai. Potser podeu afegir un escriptori al dormitori o una bonica calaixera per a un emmagatzematge addicional.

 

Utilitzeu mobles aixecats.

Un consell de disseny d’interiors menys conegut per fer que els espais semblin més grans és triar mobles amb potes que aixequin la major part de la peça del terra. La peça no s’ha d’aixecar més d’uns quants centímetres: sempre que estigui fora del terra, farà que l’habitació se senti molt més oberta.

 

Penseu en una suite de dormitori personalitzada.

Si voleu evitar desordenar el vostre dormitori amb tauletes de nit, o simplement no teniu l’espai, potser és millor plantejar-vos dissenyar un dormitori personalitzat. Ara hi ha molts llits construïts amb prestatgeries a banda i banda del capçal, per oferir la funcionalitat de les tauletes de nit, però amb la fluiditat de combinar diversos mobles en un sol.

El nostre equip de fabricants de mobles a mida pot treballar amb les dimensions exactes i els requisits de funcionalitat que vostè té per dissenyar el moble perfecte per a la seva llar. Transformarem les teves idees, des d’esbossos fins a dissenys, fins a peces de mobles de fusta artesanals.

 

Penseu en l’emmagatzematge integrat.

Si el vostre dormitori no té espai per a alguna cosa com una calaixera, però necessiteu més llocs per guardar les pertinences, penseu a comprar un llit amb emmagatzematge integrat.

El nostre llit zen sovint es construeix amb dos calaixos grans a banda i banda del llit, just sota els llistons de fusta. D’aquesta manera podeu mantenir el vostre dormitori ordenat i tranquil, sense la molèstia de trobar llocs per a caixes d’emmagatzematge. Tots els nostres dissenys de mobles de dormitori són totalment personalitzables amb les solucions d’emmagatzematge que necessiteu.

 

Tret de la nostra pròpia gamma, aquest és el nostre marc de llit Zen. Perfecte per a dormitoris amb espai limitat, aquest disseny ofereix 4 calaixos grans per a un fàcil accés i un emmagatzematge òptim. La base del marc del llit sovint pot ser un espai desaprofitat, que normalment s’amaga amb valances del llit. Aquest disseny utilitza aquest espai de manera eficient per proporcionar emmagatzematge ocult addicional sense utilitzar més espai… És una victòria!

Elaborem a casa i ens podem personalitzar segons les preferències de mida, acabats i disseny. Sense emmagatzematge ni més, tot és possible, ja que ens adaptem per oferir una experiència única per a cada client.

Pensaments finals:

Els marcs de llit són tan importants com el matalàs. És crucial entendre l’estètica que voldríeu aconseguir i obtenir un marc de bona qualitat que resisteixi el pas del temps, alhora que eleva amb gust el disseny del vostre dormitori.

Podem treballar amb vostè des del disseny inicial i imatges inspiradores fins a la finalització. Si creieu que és hora de dormir bé, xerreu amb el nostre talentós equip sobre el ventall de possibilitats.