Fabricació de mobles a mida Els Gorgs

Els mobles personalitzats ofereixen exactament el que implica: mobles personalitzats exactament com vostè vol i necessita quant a color, materials, funció i mida (disponibilitat d’emmagatzematge, necessitat de seients addicionals, disseny de sala amb formes estranyes, etc.), paràmetres de pressupost, i qualitat. Mobles a mida ,els mobles personalitzats es personalitzen simplement per a vosaltres i les vostres necessitats. I no permeteu que el cost percebut dels mobles personalitzats us impedeixi explorar aquesta opció. Molts dissenyadors sovint treballaran amb vostè per satisfer les seves necessitats i desitjos dins del vostre pressupost.

Poden semblar simples i sense pretensions, però la fabricació de cadires és una branca separada de la fabricació de mobles. Això és perquè involucra angles estranys i formes compostes i incòmodes, alhora que requereix la màxima força. Després de tot, les cadires estan subjectes a tensions més freqüents que la majoria dels altres mobles. Lenfocament no està només en el disseny, sinó també en la comoditat. Cada part d’una cadira –el respatller, el seient, els reposabraços, les potes– es fabrica per separat. El seient generalment es crea primer, seguit de les cames i el respatller. Després s’hi afegeixen peces addicionals, com reposabraços.

Per a cadires entapissades i encoixinades, el farciment o els ressorts es col·loquen abans de col·locar la coberta exterior. Quan s’acobla la cadira acabada, el fabricant aplica un acabat a la fusta. La fabricació de mobles és un art en si mateix, amb tradicions de llarga data arrelades a les comunitats. Des de la selecció de la fusta amb les propietats correctes fins a la unió perfecta de diferents parts per formar una peça cohesiva i acabada, requereix cura i planificació.

Fabricació de mobles a mida Gallifa

Fusters experts en armaris a Els Gorgs

A mobleseltaller.com, hem estat bloguejant sobre com funciona el nostre negoci durant les darreres setmanes. Des de vendes fins a sales d’exhibició, ens complau explicar què fem i com ho fem: ser oberts amb els nostres clients és part de la raó per la qual el 70% del nostre negoci prové de clients recurrents i recomanacions. Aquesta setmana, analitzarem el nostre procés de fabricació i com el nostre equip d’artesans crea els seus mobles encastats quan hagi decidit un disseny i pagat un dipòsit perquè comencem a treballar.

A mobleseltaller.com som especialistes en la creació de mobiliari a mida des de fa més de 10 anys. No hi ha mides estàndard: tot està fet segons les vostres especificacions, per adaptar-se a la vostra llar. A més dels mobles, necessita un fabricant i proveïdor professional amb més de 15 anys d’experiència a la indústria majorista de mobles, que pugui subministrar productes i afegir valor a la seva marca.experiència en fusteria, oferim una varietat de productes amb una àmplia gamma de opcions de personalització. Envieu els vostres dissenys personalitzats per obtenir una peça veritablement única. Dissenyat minuciosament amb un ull per a una estètica òptima, cada projecte comença amb la nostra exclusiva fusta guarida.

La desafortunada acceptació de la cultura moderna d’usar i llençar ha resultat en productes amb una qualitat de construcció ridícula. Robar seria elegància a favor de la producció massiva de vainilla. La majoria ha oblidat gairebé el pes de la veritable artesania… la superfície suau i duradora d’una peça exquisidament acabada. A mobleseltaller.com prestem molta atenció a la qualitat. La nostra passió per la fusteria no ens permetrà oferir res més que la millor artesania. Creant solucions per a la llar duradores, assequibles i elegants!

Fusters experts en armaris a Gallifa

Mobiliari de dormitori Els Gorgs

Quan es tracta de disseny de mobles de dormitori, preneu-vos el temps per recollir el llit. La mida del llit és un dels aspectes crucials a l’hora de triar el conjunt de mobles de dormitori adequat, ja que determina la comoditat a l’hora de dormir. Per tant, assegureu-vos de triar una peça de dormitori que no sigui molt gran i que no ocupi el valuós espai del dormitori. Un altre factor important en triar el llit és que ha d’invertir en un disseny de mobles de dormitori clàssic que s’alineï amb la decoració del dormitori i combini bé amb altres dissenys de mobles de dormitori.

No importa en quina època de l’any sigui, sempre és bo elevar el dormitori amb alguns dissenys de mobles de dormitori emocionants i donar-li un rentat de cara. Estem segurs que ja heu creat una llista amb una varietat d’idees de catàleg de mobles de dormitori indis per al seu santuari personal; però, si no sap per on començar i quin disseny de mobles de dormitori triar, sadonarà que dissenyar un dormitori no és tan fàcil com sembla.

 Un llit amb plataforma eleva l’interior del dormitori i li dóna un aspecte modern. Donada la seva baixa alçada, és l’opció ideal per fer que un dormitori es vegi més gran i lluminós. Aleshores, per ajudar-lo a triar el millor disseny de mobles per al dormitori, hem realitzat totes les tasques pesades i hem preparat una llista seleccionada de dissenys de mobles per al dormitori i alguns atractius dissenys d’interiors de dormitoris en què pots inspirar-te. Així que embelleix la decoració del teu dormitori amb aquestes interessants idees.

Mobiliari de dormitori Gallifa

Armaris de paret Els Gorgs

La unitat de paret s’estava instal·lant al dormitori principal, calia un centre d’entreteniment integrat amb espai per a un televisor i accessoris de mitjans addicionals. Com podeu veure, el televisor integrat sobre la xemeneia està muntat relativament alt. Aquesta ubicació el fa ideal per veure la televisió mentre és al llit. El disseny de la unitat de paret permet que els cables i filferros es mantinguin discretament ocults.

A sobre del televisor hi ha un parell d’espais oberts on es pot col·locar una barra de so, un dispositiu de transmissió, un receptor de cable o un PVR. Els espais d’exhibició de prestatgeries obertes més altes també es poden fer servir per col·locar llibres o efectes personals com fotos o llepolies.
El disseny es pot configurar segons les vostres necessitats. En canvi, les seccions obertes a la part superior podrien incloure’s a la part inferior de la unitat en lloc dels dos bancs de calaixos (un dels quals és en realitat un cistell de roba bruta ben disfressat, com explicarem ben aviat). Això faria més pràctic afegir alguna cosa com un reproductor de Blu-ray.

Aquesta unitat de paret personalitzada està construïda amb un dels nostres acabats més populars, un color anomenat Antique White. És un color força universal, ja que està fàcilment disponible en els diferents tipus de laminats que utilitzem en la construcció dels nostres armaris a mida. Els components plans, que en aquest cas comprenen les parts estructurals com els laterals i els prestatges de l’armari, s’aconsegueixen fent servir melamina a bord. El termoplàstic és més flexible que la melamina i s’embolica dins i fora de les corbes i al voltant de les vores. Els tocs finals inclouen afegir tiradors decoratius i il·luminació sobre el gabinet per a un atractiu visual addicional.

Armaris de paret Gallifa

Armaris alts Els Gorgs

De vegades, tenir massa espai no és ideal pel que fa al disseny. Sovint els dissenyadors d’interiors dividiran un gran espai obert en dues o tres destinacions dins de la mateixa habitació. La manera com col·loqueu els mobles afectarà en gran mesura la manera com els vostres convidats interactuïn amb l’espai. Creiem que un bon punt focal per treballar és la taula de cafè. Heu d’assegurar-vos que s’estengui per tota la longitud de l’àrea de descans. La ubicació de la taula de cafè decidirà en última instància que tan còmodes estan els seus convidats,

Ja que la seva ubicació pot fer que una habitació es vegi més petita o massa espaiada.
Mentre dissenyeu la vostra pròpia sala d’estar, assegureu-vos de recordar que es tracta d’equilibri i habilitat. Voleu que us sentiu com un espai que us pertany, que és exclusiu de la seva estètica, però que també utilitza elements de disseny provats i veritables. Voleu una combinació d’objectes significatius i antiguitats úniques, així com una declaració,

peces d’alta qualitat que defineixen l’espai i com les persones hi han d’interactuar. Al final, es tracta de mostrar el teu estil. Es tracta de ser creatiu i inspirar-se. No heu de seguir tots els nostres consells a la perfecció. En el seu lloc, escolliu les idees que tinguin més sentit per a la vostra llar i feu-ho a la seva manera. Si encara està buscant ajuda per elevar la seva sala d’estar, poseu-vos amb mobleseltaller.com perquè puguem ajudar-lo a crear un bonic espai que és tot seu.

Armaris alts Gallifa

Mobiliari infantil i juvenil Els Gorgs

Una altra característica clau dels dissenys funcionals d’habitacions per a nens és que tota l’habitació està dissenyada al voltant d’un tema específic. Això ajuda a crear consistència de disseny a tota l’habitació i també aporta un element de vivacitat. Habitacions dissenyades temàticament i també incorporen mobles, accessoris,  i accessoris per a nens que van de bracet amb el tema escollit.

Nosaltres, a mobleseltaller.com a Els Grogs, som coneguts pels diversos temes que oferim, des de l’espai, els cotxes i els esports fins als castells de Disneyland, els superherois de Marvel, les cabanes a la platja, les cases de Barbie i més . Cadascun d’aquests temes l’ajuda a aconseguir un bon equilibri entre la diversió i la funcionalitat i converteix fins i tot les habitacions més ordinàries en un país de somni on els fills els encanta passar el temps. Fes una ullada a alguns dels nostres temes populars aquí.

Creiem que els mobles per a nens han de ser tant divertits com a pràctics. Els nostres mobles per a nens es van construir a una alçada on els nens poden seure, estudiar i crear fàcilment. També hem aplicat temes actuals i de moda als nostres mobles. Des d’elegants i moderns fins a brillants i alegres, els nostres dissenys segurament s’adaptaran a la vostra preferència de color i se sumaran al disseny interior de la vostra llar. els propers anys.

Mobiliari infantil i juvenil Gallifa