Si t’has preguntat mai a quin tipus d’interiorisme mobleseltaller.com, aquest és l’article per a tu! Molts clients miren els nostres dissenys de taules i pensen en taula de granja, mentre que altres veuen més dissenys de mobles moderns de mitjans del segle. Bé, tots dos tenen raó! A mobleseltaller.com ens considerem especialistes en disseny d’interiors! Intentem destacar els mobles de menjador de transició. Mobles a mida, dissenyem i fabriquem tota varietat de mobles a mida.

Què és el disseny de transició?

El disseny de transició és una barreja de disseny dinteriors modern i tradicional. Recentment ha crescut en popularitat, però és afavorit per molts dissenyadors dinteriors de tot el món.

L’objectiu de mobleseltaller.com és allunyar els clients de les tendències i animar-los a invertir en alguna cosa que duri. La combinació del gust tradicional i modern ho assegura.

Grandària. Farem cada peça segons les especificacions, assegureu-vos que ha mesurat el seu espai en conseqüència, aquest és el primer ordre del treball.

Estil. Normalment comença amb el pedestal, ja sigui un disseny propi o altre, que marca el to. A continuació, repassarem la resta de detalls que influeixen en el disseny, com el gruix superior, el detall de les vores, l’angoixa, les ranures, una cruïlla, etc.
Color. Un cop sabem el color/aspecte que busca, us podem guiar pel procés de la fusta, la seva veta i la millor manera d’aconseguir el color desitjat.
Seients. Finalment, bancs, cadires de fusta i seients entapissats acaben el procés de disseny. Treballant amb diverses espècies de fusta i colors de taques diferents, les opcions són gairebé infinites.

En comptes de limitar-nos a un tipus de disseny, els mobles de transició ajuden a recuperar la individualitat del nostre espai. Els mobles de transició demostren que les nostres inversions poden transcórrer amb els temps i els nostres gustos!

Tingueu en compte que la configuració d’una peça en determina l’ús. Penseu-ho així, comenceu amb una caixa i afegiu una sèrie d’elements que canvien la finalitat. Una recopilació de calaixos, tens un aparador, barregi diversos calaixos amb portes, afegiu retallades de cordó al suport, ha creat un centre multimèdia, combineu una disposició de calaixos i portes sense retallades, el mateix s’aplica a les casetes, Omiten les portes i la disposició es pot modificar per transformar allò que es consideraria una caseta en una prestatgeria. El nivell de flexibilitat permet espai per a la creativitat, però també la funcionalitat. Les casetes i els bufets es combinen més amb el que fem, simplement perquè el nostre enfocament principal són les taules i, per tant, es crea fàcilment un conjunt, però no subestima la capacitat de moblar habitacions familiars i les taules auxiliars combinades amb les taules totalment personalitzades.

Hi ha alguns inconvenients tant per a les taules de bar com al taulell. D’una banda, estàs obligat a mantenir-te essencialment a la mateixa posició perquè hi ha menys flexibilitat a l’hora de moure les cames i canviar la postura. El que es coneix com a lliteres (reposapeus), pot ajudar a aportar comoditat, però sobretot cal trobar cadires còmodes. En aquesta mateixa línia, és més difícil trobar cadires d’alçada de barra d’elements rústics a casa per a les grans reunions de dues vegades a l’any. Des d’un altre aspecte, les taules altes no són tan segures per a les famílies amb nens petits. Són més difícils de pujar, però també són més un perill de caiguda, i més llarg!

La seva entrada és la introducció a la resta de casa, així que assegureu-vos que reflecteixi el seu estil. Podeu incloure alguns mobles a la vostra entrada, com un còmode banc, una tauleta o un sabater, tot dissenyat per mobleseltaller.com. També hi hauria d’afegir una mica de decoració de paret, ja siguin quadres familiars, miralls etc. Normalment, amb una entrada, no voleu que la decoració estigui massa ocupada. Mantenir-lo força net i mínim donarà un aire d’elegància a la teva entrada sense sacrificar el teu estil únic.

Pot fer que una entrada sigui més única implementant un terra de fusta dura estampada. O, si vol mantenir-lo més tradicional, pot anar amb un terra normal i afegir un corredor elegant per allargar la seva entrada i fer-lo sentir més com una gran entrada.

També a mobleseltaller.com dissenyem cadires personalitzades, per la qual cosa són un ordre tan popular. Podeu obtenir cadires personalitzades per a la taula del vostre menjador, tamborets de bar personalitzats o una cadira d’accent personalitzada per a la sala d’estar. Trieu una cadira elegant i còmoda. Qualsevol tipus de cadira que necessitis, et podem proporcionar.

El vestíbul és en realitat un lloc fantàstic per a un espai demmagatzematge addicional. Tot i que l’emmagatzematge no sona gaire elegant, pot ser alhora bonic i funcional. Si teniu fills, podeu afegir uns cubs de fusta dura incorporats perquè es guardin les motxilles, les sabates, els abrics i molt més. Com a alternativa, pot tenir uns ganxos o un penjador únic perquè vostè o els seus convidats pengin els abrics.

Per tenir els mobles de fusta de transició més òptims, preguem als clients que es mantinguin allunyats dels colors de moda. Si vols que la teva taula de menjador sigui el testimoni del temps, escull colors i taques més neutres. La fusta mai no passarà de moda, així que la millor manera d’aconseguir enganxar-se a taques més neutres i naturals.