Vestidors i armaris sense portes

La forma més fàcil de cobrir un armari sense portes és fer servir una cortina de dutxa o de finestra com a porta. Tot el que heu de fer és instal·lar una barra de cortina sobre la porta de l’armari. Després, seleccioneu una cortina que combini amb la decoració de la vostra habitació i pengi-la. És tan fàcil com això!
La bellesa daquesta idea és que és fàcil dinstal·lar. No requereix grans habilitats o coneixements i és assequible. Mentrestant, amagarà el contingut del seu armari i farà que la seva habitació es vegi neta i ordenada. Atès que les cortines queden planes, aquesta idea és adequada fins i tot per a habitacions petites. Una altra cosa realment bona dutilitzar cortines per a finestres o dutxes és que és fàcil obrir i tancar larmari. Això pot facilitar laccés als continguts de forma ràpida i oportuna. Som especialiestes en mobles la garriga.

Si voleu alguna cosa una mica més substancial, podeu utilitzar un divisor sobre la porta. Els divisors vénen en moltes formes. De fet, podeu col·locar el separador a la part superior del marc de la porta i permetre que s’obri i tanqui amb un mecanisme lliscant, o pot col·locar-lo just davant de l’armari. Les opcions són pràcticament infinites quan és un separador. Pots utilitzar el clàssic paravent plegable si tens prou espai a la teva habitació. També podeu instal·lar un panell de fusta per crear el seu propi divisor simulat. El més complicat d’aquesta idea és que requereix una mica més d’espai. Voleu que el divisor tanqui el vostre armari sense que tota l’habitació se senti massa estreta. Si la vostra habitació és prou gran com per col·locar un separador, aquesta pot ser una excel·lent i elegant alternativa a una porta d’armari clàssica.

Si actualment no teniu portes al vostre armari, sempre podeu afegir panells de vidre o miralls davant de la porta. Això requerirà que instal·leu una funció similar a una porta real, cosa que requerirà més diners i habilitats. Tot i així, aquesta és una forma extremadament elegant i bella de cobrir el seu armari obert. Tens l’oportunitat de cobrir l’armari mentre et proporciones un mirall per mirar-te quan necessitis revisar la roba. Encara que et puguis sentir temptat a tancar l’armari si no té portes, considera deixar-lo obert. El 2022, un disseny obert està de moda. El que això vol dir és que el seu armari no es veurà antiquat o dolent si no té una porta.
Si no poseu una porta al vostre armari, el que haureu de fer és assegurar-vos que el vostre armari es mantingui organitzat i ordenat.

Vestidores y armarios sin puertas

Fabricació de vestidors oberts a mida

Un vestidor és un luxe que pot revolucionar la manera d’arreglar-se i desar la roba. El somni d’un amant de la moda ofereixen una forma estèticament agradable de transformar un traster o una secció del dormitori mentre afegeixen valor a casa seva. També hi ha molts beneficis pràctics per als vestidors. Instal·lar el vostre vestidor ideal us permetrà ordenar al màxim el vostre espai d’emmagatzematge, mentre manté la roba en bones condicions i fins i tot crea un ambient més tranquil. Aquí a Mobleseltaller.com, ara oferim impressionants vestidors en diversos estils i acabats. Llegiu la nostra guia sobre com crear un vestidor que s’adapti a casa, estil de vida i preferències.

Si esteu planejant una renovació important, és possible que ja hagi considerat enderrocar una paret per crear un espai més obert i millorar la il·luminació. Encara podries instal·lar una cortina o una pantalla corredissa per oferir una sensació de separació i privadesa.
Pot ser una bona idea cercar el consell d’un professional. Reservar una visita de disseny gratuïta us donarà claredat sobre el que és possible i podria ajudar a inspirar noves idees, Vestidors Oberts a Mida.

A continuació, penseu en la seva col·lecció de roba i quins mobles i característiques necessitarà per emmagatzemar-ho tot.

Necessitareu molt espai per penjar articles llargs i curts, per exemple? Mentrestant, els calaixos i lespai als prestatges ofereixen formes dexhibir els seus articles favorits o mantenir la roba acuradament doblegada i fora de la vista. I després hi ha els extres. Té una gran col·lecció de sabates o joies per acomodar? No oblidis les necessitats de la teva parella si el teu vestidor necessita funcionar per a tots dos. Una llar organitzada té molts beneficis, i hi ha moltes opcions de vestidors a mida per ajudar-lo a crear un vestidor que sigui tan serè com impressionant.

Fabricación de vestidores abiertos a medida

Vestidors i armaris a mida econòmics

Una de les millors coses de tenir un armari al teu dormitori és el fet que aquests armaris poden ser altament personalitzables. Algunes persones no estan contentes amb l’estat actual del guarda-roba i com a resultat, poden buscar solucions alternatives i costoses. Tot i això, poc saben que, en la majoria dels casos, l’eficàcia de l’espai de l’armari es pot millorar en gran mesura simplement repensant com s’organitza. No sempre es necessita un nou guarda-roba, i el guarda-roba actual es pot equipar amb alguns accessoris increïbles destinats a millorar l’eficiència i l’aspecte.

No obstant això, aneu en compte, aquestes solucions poden tenir certs inconvenients i no seran per a tots; en particular, aquests inconvenients fan referència a l’atractiu i la comoditat. Continua llegint per conèixer més sobre l’enorme gamma d’accessoris i complements que hi ha actualment disponibles per al teu armari. A Mobleseltaller.com us ajudem a dissenyar solucions d’emmagatzematge innovadores que organitzen i transformen la vostra llar. Ja sigui que es tracti d’afegir un nou armari personalitzat per organitzar el guarda-roba, un sistema de garatge per als seus passatemps i passions, o una oficina casolana ordenada i productiva, treballem amb els propietaris per crear solucions que els permetin prendre el control de casa seva .

Dissenyar l’espai del teu guarda-roba requereix molta consideració, i si busques fer-ho amb un pressupost ajustat, és un desafiament encara més gran. Així és com pots aconseguir el guarda-roba de baix cost! Aquesta és la consideració més important que cal tenir en compte en començar. També determinarà el cost de la guarda-roba. Un espai obert que es fa servir per penjar la roba és el disseny més rendible, mentre que els prestatges consumiran més material.

Vestidores y armarios a medida económicos

Armaris de paret a mida

Cada vegada és més popular entre els propietaris dhabitatges en aquests dies tenir armaris moderns a mida amb portes corredisses al seu dormitori i no es pot negar que hi ha molts beneficis en optar per això en lloc dels armaris independents. Si bé, en general, els armaris de paret tendeixen a ser molt més grans que qualsevol alternativa independent disponible, és important utilitzar aquest espai addicional de manera efectiva. Afortunadament, quan treballeu amb una empresa experimentada per crear els seus armaris encastats contemporanis a mida, podeu adaptar l’interior de l’armari tant com l’exterior. Hi ha tantes maneres diferents en què pots fer que el teu guarda-roba sigui perfecte per a tu, i si no estàs segur de per on començar, a continuació hi ha alguns consells per planificar l’interior del teu guarda-roba.

Amb sort, aquests consells et poden ajudar quan intentis planificar l’interior del teu armari encastat contemporani. A la llarga, us ho agrairà per prendre’s el temps de considerar tot el esmentat anteriorment i no simplement triar un armari encastat estàndard amb calaixos interiors i barres per penjar. En fer-ho, podreu assegurar-vos fàcilment que l’interior del vostre guarda-roba pugui satisfer totes les vostres necessitats i requisits individuals. Per descomptat, si mai necessita ajuda en aquest sentit, un expert en disseny de mobles equipats podrà ajudar més.

Aquí a Mobleseltaller.com, comptem amb un equip qualificat que el podrà ajudar no només amb el disseny exterior dels seus armaris encastats contemporanis, sinó també amb el disseny interior. Ens sentim orgullosos de poder dissenyar armaris encastats a mida per adaptar-se a qualsevol dormitori, per la qual cosa fins i tot si té una habitació de forma irregular, sostres inclinats o alcoves, treballarem amb vostè per crear una solució perfecta. Si voleu parlar amb un membre del nostre equip sobre els requisits del vostre armari encastat amb més detall, no dubteu a contactar-nos avui.

Armarios roperos a medida

Armaris vestidors personalitzats

Tots hem somiat tenir un vestidor espaiós i ben organitzat a la nostra habitació en algun moment de les nostres vides. Generalment associats amb el luxe i l’extravagància, els vestidors no només maximitzen l’espai d’emmagatzematge a casa seva, sinó que també milloren el potencial de la guarda-roba. Si recentment es va mudar a una casa nova amb un vestidor o està planejant renovar el seu espai actual, aquí hi ha alguns consells sobre com dissenyar un vestidor que afegirà una mica destil a la seva decoració general.

Aquí hi ha algunes coses que cal tenir en compte en dissenyar el seu vestidor.

-Instal·lar barres d’armari
-Milloreu amb pantalles de vidre
-Incloure àmplia il·luminació
-Col·loqueu un mirall fins a terra
-Afegeix un seient còmode
-Prioritza la teva comoditat

No hi ha dimensions fixes pel vestidor, ja que aquest espai variarà segons el tipus de llar. Per tant, per maximitzar lespai en tot el seu potencial, ha de pensar verticalment. Això vol dir que heu d’utilitzar cada centímetre de l’espai instal·lant prestatges del pis al sostre per guardar la roba, sabates i altres accessoris. També ha d’instal·lar varetes escalonades en ordre vertical per garantir que no es desaprofiti cap espai. Els prestatges verticals i les barres es troben entre les característiques més importants dels vestidors.

Un vestidor pot millorar la funció del vostre espai i augmentar el valor general de la vostra llar. Els vestidors són característiques atractives per incloure a casa seva personalitzat i poden millorar dràsticament l’organització. A més, afegeixen més espai utilitzable a una habitació sense ocupar gaire espai en el disseny general. El que planeja emmagatzemar al seu vestidor i com planeja fer-lo servir seran les consideracions més importants en el seu disseny.

Armarios vestidores personalizados

Solucions d'emmagatzematge i espai amb Vestidors Oberts

Abans d’aprofundir en moltes idees encantadores de vestidors que tenen a veure amb combinacions de colors i paper tapís elegant, primer centrem-nos al costat pràctic del disseny d’un vestidor. Si està començant totalment des de zero, ha davaluar com voleu emmagatzemar la seva roba i quin disseny funcionarà millor per a vostè. Una bona organització de l’armari crearà un vestidor funcional i s’adapti al seu estil de vida. Pensa si t’agrada doblegar o penjar la roba. Vols tot a la vista i de fàcil accés o amagat darrere les portes? Quant espai de riel necessitarà, davant de quants calaixos? Tingueu en compte també l’emmagatzematge de sabates i bosses, a més d’espai per a roba fora de temporada, com jerseis voluminosos, abrics i jaquetes.

Per aprofitar al màxim el vostre espai, cal que ajusteu el disseny, per al vostre espai específic. Poden opinar no només sobre com es veuen des de l’exterior, sinó també sobre l’emmagatzematge perquè pugui decidir quin disseny serà millor per a les seves necessitats. Si teniu espai a l’habitació del vostre vestidor per col·locar un banc o un seient no només proporciona un espai útil per seure mentre es posa les sabates o mira la roba mentre decideix què posar-se, sinó que també pot funcionar com a emmagatzematge, són ideals per guardar roba de temporada més voluminosa a la que potser voldreu tenir fàcil accés, com jaquetes i jerseis. També són ideals per guardar bosses o sabates.

La il·luminació pot no ser tan emocionant, però és clau per dissenyar un vestidor funcional. Els vestidors tendeixen a ser espais més foscos i sovint no tenen finestres, per la qual cosa és crucial assegurar-se que estiguin ben il·luminats.
Voldrà una llum de sostre fort, però atenuï incorporant bombetes o tires de llums LED dins dels armaris. Això fa que sigui més fàcil veure a l’instant el que hi ha a dins, però també afegeix aquesta sensació glamour al seu vestidor.

Solucines de almacenaje y espacio con Vestidores Abiertos