La navegació en https://www.mobleseltaller.com i/o l’ús dels serveis oferts en aquest lloc web implica que l’usuari accepta la Política de Privacitat, l’Avís Legal i altres textos legals relacionats amb l’ús de servei prestats en aquest lloc web.

AVÍS LEGAL

Sobre la base de l’article 10 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, aquí el nom o raó social, amb NIF nombre d’identificació fiscal del responsable o raó social s’identifica en Internet amb el domini www.mobleseltaller.com, sobre el qual exerceix la seva titularitat.

Pots contactar amb el responsable del lloc web:

Mobles el Taller©

Passeig Congost 266

08530 La Garriga

info@mobleseltaller.com

SOBRE LES DADES DELS USUARIS

D’acord al previst en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’administrador de Mobles el Taller© informa de l’existència d’un fitxer de la seva titularitat en el qual s’inclouran les dades necessàries per mantenir informats als usuaris que així ho requereixin o proporcionar els serveis que els usuaris sol·licitin.

El titular pot exercir els drets reconeguts en la LOPD sobre aquest fitxer i, en particular, els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, si resultés oportú, així com el de revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades en els termes previstos en la LOPD.

Com a usuari pots realitzar aquestes accions editant les teves pròpies dades en mobleseltaller.com

Excepte casos puntuals, per poder dur a terme la comunicació o cessió de les dades haurà de sol·licitar-se el consentiment previ de l’interessat.