La navegació en www.mobleseltaller.com i/o l’ús dels serveis oferts en aquest lloc web implica que l’usuari accepta la Política de Privacitat, l’Avís Legal i altres textos legals relacionats amb l’ús de servei prestats en aquest lloc web.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Els fitxers de mobleseltaller.com no contenen dades de caràcter privat ni requereixen informació per identificar a persones físiques.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT

L’administrador de mobleseltaller.com no garanteix la licitud, fiabilitat, exactitud, exhaustivitat, actualitat i utilitat de les aplicacions, serveis i xarxes socials que s’inclouen.

L’establiment d’aplicacions, serveis i xarxes socials no implica en cap cas l’existència de relacions entre mobleseltaller.com i els propietaris dels mateixos, ni l’acceptació i aprovació dels seus continguts o serveis.

L’administrador de mobleseltaller.com web exclou tota responsabilitat en la informació distribuïda, generada, enllaçada i compartida per l’ús d’aquesta web i no pot controlar i no controla que entre ella apareguin continguts que puguin resultar il·lícits, il·legals, contraris a la moral o als bons costums o inadequats.